5 ιδέες για top Instagram posts

5 Instagram post ideas

Διαχειρίζεστε το Instagram account του brand σας ή ενός πελάτη και αναζητάτε ιδέες για ενδιαφέρον και πρωτότυπο περιεχόμενo; Συγκεντρώσαμε για εσάς 5 Instagram post προτάσεις, που θα δώσουν μια νέα και δημιουργική νότα στο προφίλ σας.


Behind
the scenes

Οι backstage φωτογραφίες και τα videos θα δώσουν μια πιο προσιτή και οικεία διάσταση στο brand σας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτό και να ανακαλύψει μερικές από τις καθημερινές δραστηριότητες της ομάδας σας. Οργανώνετε για παράδειγμα κάποιο event; Δημοσιεύστε στιγμιότυπα από την προετοιμασία του!

 

Questions & dilemmas

Οι ερωτήσεις στο Instagram είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε το engagement με τους followers σας. Ζητήστε τη γνώμη τους, δημιουργήστε διλήμματα που τους καλούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εναλλακτικές προτάσεις ή αφήστε τους να συμπληρώσουν μια φράση.

Kάντε το όπως το Tasty

Y'all already know where we fall… haha.

A post shared by Tasty (@buzzfeedtasty) on

 

Photo collage 

Ένα collage φωτογραφιών είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή των χρηστών και να τους οδηγήσετε στο προφίλ σας, προκειμένου να εξερευνήσουν τη συλλογή σας. Οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να έχουν κοινή θεματολογία ή να περιλαμβάνουν best of στιγμές. Φροντίστε ωστόσο να έχουν οπτική συνοχή μεταξύ τους, ώστε να πετύχετε το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

User Generated Content

Το reposting περιεχομένου που έχει αναρτηθεί από άλλους χρήστες, όχι μόνο κάνει τους fans σας να νιώθουν ότι τους εκτιμάτε αλλά αποτελεί και για εσάς μια πολύτιμη πηγή περιεχομένου. Ενθαρρύνετε το κοινό να μοιραστεί μαζί σας φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας το προϊόν με διαφορετικούς τρόπους.

 

Teasers

Είστε έτοιμοι να λανσάρετε μία νέα υπηρεσία ή ένα προϊόν; Δημιουργήστε μικρά trailers και #staytuned posts που καλούν το κοινό να παραμείνει συντονισμένο μέχρι την αποκάλυψη, δημιουργώντας το αίσθημα της προσμονής.


Tip: Προετοιμάστε το επόμενο Instagram content calendar βάσει της social media στρατηγικής και των στόχων της επιχείρησής σας. 

The following two tabs change content below.

Konstantina Papadimitriou

Digital marketer, με εξειδίκευση στη διαχείριση social media και τη δημιουργία περιεχομένου. Το πάθος μου για το digital marketing συναγωνίζεται το πάθος μου για τη φωτογραφία και τα ταξίδια. Κι επειδή μου αρέσει να μοιράζομαι ό,τι αγαπώ, γράφω blog posts για όλα αυτά τα συναρπαστικά νέα στον κόσμο των social media. ✌️

Comments

comments