Γιόρτασε τα γενέθλια σου στο Twitter!

Μια νέα δυνατότητα πρόσθεσε το Twitter τις προηγούμενες μέρες στις πληροφορίες του προφίλ: την ημερομηνία γέννησης. Τι πραγματικά προσφέρει όμως αυτή η δυνατότητα;Για να προσθέσετε την ημερομηνία γέννησης σας στο προφίλ σας στο Twitter, επιλέξτε το “Επεξεργασία προφίλ”. Η ημερομηνία γέννησής, είναι εντελώς προαιρετική στο προφίλ σας και εσείς έχετε πλήρη έλεγχο για το ποιος μπορεί να το δει. Η ρύθμιση προβολής για το έτος γέννησής σας είναι χωριστή από τη ρύθμιση για το μήνα γέννησης και την ημέρα, παρέχοντάς σας την ευελιξία να μοιράζεστε όσες πληροφορίες θέλετε για την ηλικία σας! Μπορείτε να επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία γέννησής σας.


twitter birthday

 

Ο Kevin Hart είχε γενέθλια την ημέρα που πρωτοεμφανίστηκε η νέα αυτή δυνατότητα. Δείτε πως ήταν το προφίλ του, για να δείτε πως θα μοιάζει στα δικά σας γενέθλια!

kevin hart

 

Με τη νέα αυτή δυνατότητα το Twitter θα έχει ακριβέστερα δημογραφικά στοιχεία των χρηστών του, προσφέροντας καλύτερη στόχευση για τις διαφημιστικές καμπάνιες. Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν καλύτερο και πιο σχετικό περιεχόμενο αλλά και διαφημίσεις!

The following two tabs change content below.

Elena Mamouna

Social Media Strategist | Online Marketer
Πτυχιούχος Marketer, με κέρδισε ο κόσμος των Social Media. Ένας κόσμος που εξελίσσεται καθημερινά! Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί το μοναδικό αυτό κόσμο των Social Media αλλά και πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες τους! Live social, Think Digital!

Leave a Reply

Your email address will not be published.