Γνωρίστε τα LinkedIn profile photo filters

LinkedIn-profile-photo-filters

Η profile photo στο LinkedIn είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς βοηθάει τους χρήστες να σας αναγνωρίσουν, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στην αύξηση των views και των connection requests που θα έχει το προφίλ σας. Μην ξεχνάτε πως η φωτογραφία είναι η πρώτη εντύπωση που θα δώσετε σε έναν υποψήφιο εργοδότη.

Παρόλο που μια επαγγελματική φωτογραφία είναι η ιδανική επιλογή, το LinkedIn πρόσφατα πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στο mobile app του, που επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους. Οι δυνατότητες επεξεργασίας που πλέον προσφέρει, σας επιτρέπουν να κάνετε crop μία φωτογραφία και να προσθέσετε κάποιο από τα 7 διαφορετικά φίλτρα του. Επιπλέον, μπορείτε να πειραματιστείτε με τα adjustments, όπως για παράδειγμα να αυξήσετε ή να μειώσετε τη φωτεινότητα της φωτογραφίας.

Η επεξεργασία των φωτογραφιών, οικεία από τα υπόλοιπα visual platforms που προσφέρουν επιλογές photo editing όπως το Instagram, μπορεί πλέον να γίνει απευθείας μέσα από το LinkedIn mobile app.

 

Ας δούμε τις επιλογές:

  1. Select Photo: Επιλογή φωτογραφίας από τη συλλογή ή νέα φωτογραφία από την camera
  2. Crop: Περικοπή φωτογραφίας
  3. Filter: Επιλογή και εφαρμογή φίλτρου από τα 7 διαθέσιμα του LinkedIn app
  4. Adjust: Προσαρμογή της φωτεινότητας, της αντίθεσης, του κορεσμού και της θαμπάδας

Από το ίδιο σημείο, μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε το visibility της φωτογραφίας, ώστε να ελέγξετε ποιοι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να τη βλέπουν (οι επαφές σας – το δίκτυό σας – τα μέλη του LinkedIn – οποιοσδήποτε χρήστης).

Ακολουθεί ένα Infographic από το blog του LinkedIn, που περιλαμβάνει tips για να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τροπο τα filters στις profile φωτογραφίες σας.

https://socialmediacircle.gr/wp-content/uploads/2017/03/LinkedinProfilePhoto_infographic

 

 

 

The following two tabs change content below.

Konstantina Papadimitriou

Digital marketer, με εξειδίκευση στη διαχείριση social media και τη δημιουργία περιεχομένου. Το πάθος μου για το digital marketing συναγωνίζεται το πάθος μου για τη φωτογραφία και τα ταξίδια. Κι επειδή μου αρέσει να μοιράζομαι ό,τι αγαπώ, γράφω blog posts για όλα αυτά τα συναρπαστικά νέα στον κόσμο των social media. ✌️

Comments

comments