Γνωρίστε την Twitter manager Betty!!

Αν διαβάσατε πρόσφατα μερικά tweets από την αλυσίδα “Chicken Treat” που δεν έβγαζαν νόημα και απορούσατε ποιος τα γράφει, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη Betty!!

Η Betty – όσο και αν ακούγεται παράξενο- είναι μια κότα που η Αυστραλιανή αλυσίδα μπάρμπεκιου “Chicken Treat”, την έχει σε ένα ειδικό κοτέτσι και της έχουν δώσει ένα πληκτρολόγιο και ….. τη διαχείριση του λογαριασμού στο Twitter της εταιρείας!!!!

Η καμπάνια αυτή έχει όπως είναι φυσικό, προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και αντιδράσεις για τις συνθήκες ζωής της Betty!  Η εταιρεία όμως υποστηρίζει ότι η Betty ζει σε πολύ καλές συνθήκες και ότι την φροντίζουν!

Σκοπός της καμπάνιας αυτής είναι να καταφέρει η Betty να γράψει ένα tweet με μια αγγλική λέξη πέντε γραμμάτων. Έτσι θα καταφέρει να μπει στο “Guinness Book of World Records” ως η πρώτη κότα που γράφει tweets!

Δείτε εδώ λίγη από τη δουλειά της:

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Elena Mamouna

Social Media Strategist | Online Marketer
Πτυχιούχος Marketer, με κέρδισε ο κόσμος των Social Media. Ένας κόσμος που εξελίσσεται καθημερινά! Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί το μοναδικό αυτό κόσμο των Social Media αλλά και πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες τους! Live social, Think Digital!

Leave a Reply

Your email address will not be published.