Ανανεωμένη Publishing experience

linkedin-publishing-experience-social-media-circle

Λίγες μέρες πριν το LinkedIn ανακοίνωσε τη νέα Publishing experience που προσφέρει πλέον στους χρήστες του! Τι αλλαγές έγιναν και πως μπορείς να τις αξιοποιήσεις?

Στην έκδοση για desktop του LinkedIn, οι χρήστες έχουν πλέον μια καλύτερη εμπειρία στο κομμάτι της δημιουργίας άρθρων!! Ένα νέο καλύτερο και πιο User friendly περιβάλλον και με πιο πολλές δυνατότητες. Νέες επιλογές κειμένου και νέες γραμματοσειρές, μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα ακόμα καλύτερο νέο άρθρο για να μεγαλώσετε το engegement του κονού σας και να κάνετε το περιεχόμενό σας να ξεχωρίζει!

Τι περιλαμβάνει η νέα Publishing experience του LinkedIn?

  • Νέο μοντέρνο Interface

    Ένα νέο πιο “καθαρό” Interface. Πλέον ο χώρος σύνταξης καταλαμβάνει όλη τη σελίδα για να μην σας αποσπά την προσοχή τίποτα όταν ασχολείστε με τη σύνταξη του νέου σας άρθρου!
    publishing-experience

  • Συναρπαστικά Multimedia

    Πλέον γίνεται πιο εύκολο να προσθέσετε, να μετακινήσετε και να αλλάξετε το μέγεθος πολυμέσων αλλά και εικόνες μέσα στο κείμενο, βίντεο, διαφάνειες, podcasts, και πολλά περισσότερα. Μπορείτε να εμπλουτίσει τα άρθρα σας, και οι αναγνώστες σας θα εκτιμήσουν, την ανάγνωση των άρθρων σας που πλέον θα είναι πιο πλούσια σε ελκυστικό περιεχόμενο!  Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο Add Multimedia.

    publishing-b-final

  • Νέα Εμπειρία Ανάγνωσης

    Οι παραπάνω αλλαγές σε συνδυασμό με τη δυνατότητα προσθήκης tag και hashtags που υπάρχουν πλέον, κάνουν πιο εύκολο σε άλλους να αναζητήσουν τα άρθρα σας και αλλά και πιο ευχάριστα στην ανάγνωση τους.

 

Πως να αξιοποιήσετε τη νέα αυτή Publishing experience

Η δυνατότητα που μας δίνει το LinkedIn για να γράφουμε άρθρα είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να ενημερώσετε το κοινό σας, να δείξετε τις γνώσεις και πολλά άλλα! Οι αλλαγές αυτές αυτό που αλλάζουν είναι ότι πλέον γίνεται πιο εύκολο και εύχρηστο το Interface για τον αρθρογράφο αλλά και πιο ευχάριστο για τον αναγνώστη!

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι:

  1. Να γράφετε συχνά
  2. Να θυμάστε να γράφετε με το δικό σας τρόπο αλλά έχοντας υπόψιν σας το κοινό σας που το διαβάζει
  3. Δώστε σημασία στους Τίτλους
  4. Give credits σε οποιονδήποτε χρησιμοποιείται τη δουλειά του/λόγια του
  5. Παροτρύνετε το δίκτυο σας να κάνει share το νέο σας άρθρο

 

 

 

The following two tabs change content below.

Elena Mamouna

Social Media Strategist | Online Marketer
Πτυχιούχος Marketer, με κέρδισε ο κόσμος των Social Media. Ένας κόσμος που εξελίσσεται καθημερινά! Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί το μοναδικό αυτό κόσμο των Social Media αλλά και πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες τους! Live social, Think Digital!