Το αναμενόμενο Moments είναι εδώ!!!

Ήρθε το Moments και σκοπός της νέας αυτής δυνατότητας είναι να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τα πιο συζητημένα θέματα στο Twitter

Το Twitter τους τελευταίους μήνες προσπαθούσε να αυξήσει το engagement των χρηστών που δεν είχαν ενεργή παρουσία στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, και με όσους δεν κατανοούν την υπηρεσία και το εγκατέλειπαν.  Έτσι δημιουργήθηκε το “Project Lightning” ! Αποτέλεσμα αυτού του Project είναι η εφαρμογή Moments!!

Οι χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν πρόσβαση στη νέα αυτή εφαρμογή, με τον υπόλοιπο κόσμο να ακολουθήσει αμέσως μετά. Το Moments  είναι εύκολο στη χρήση και είναι διαθέσιμο τόσο σε κινητά όσο και σε desktops. Επιλέγοντας το “moment” που θέλουμε μπορούμε να δούμε όλα τα σχετικά tweets γύρω από αυτό το θέμα!

Το νέο αυτό feature είναι σημαντικό, όχι μόνο για τους χρήστες-ιδίως τους νέους χρήστες που τρομάζουν από το  ρυθμό ταχύτητας του Twitter- αλλά πρόκειται επίσης να επηρεάσει σημαντικά τους marketers, τους community managers, αλλά και άλλους επαγγελματίες του digital marketing που χρησιμοποιούν το Twitter καθημερινά!

moments-twitter 2

Συγκρίνοντας το Moments με Features σε άλλες πλατφόρμες

  • Έχει αρκετές ομοιότητες με το Live Stories του Snapchat, το οποίο συγκεντρώνει φωτογραφίες και βίντεο που είναι σχετικά με ένα γεγονός ή μια τοποθεσία. Έτσι ενώ το Live Stories προσφέρει στους χρήστες  μια hyper-local εμπειρία, πρόσβαση στο backstage των events , δεν έχει ενημερωτικά και δημοσιογραφικά στοιχεία στα οποία το Moments υπερισχύει.
  • Τόσο το Facebook όσο και το Instagram, αυτή τη στιγμή, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το Twitter στο κομμάτι του real-time content. Το Facebook προσπαθεί να “μπει στο παιχνίδι”  με τα βίντεο μέσω του Facebook Live.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το Moments  είναι το πιο σημαντικό update του Twitter τα τελευταία χρόνια!!!!

 

The following two tabs change content below.

Elena Mamouna

Social Media Strategist | Online Marketer
Πτυχιούχος Marketer, με κέρδισε ο κόσμος των Social Media. Ένας κόσμος που εξελίσσεται καθημερινά! Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί το μοναδικό αυτό κόσμο των Social Media αλλά και πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες τους! Live social, Think Digital!

Leave a Reply

Your email address will not be published.